Consultații medicale de urgență la domiciliu

 

 

Puteţi alege unul din abonamentele noastre private pentru consult de urgenţă la domiciliu.

 

  • Prin abonamentul „Oferă Grijă” , dumneavoastră împreună cu partenerul de viață și copii, puteți beneficia de consult de urgență la domiciliu 24 de ore din 24, ori de câte ori aveți nevoie, fără alte costuri suplimentare.

 

  • Abonamentul „Adoptă un senior”, se adresează celor care le poartă de grijă celor în vârstă, fie că fac parte din familia lor sau nu. Prin acest abonament atât dumneavoastră cât şi persoana în vârstă puteți beneficia de consult de urgenta la domiciliu 24 de ore din 24, ori de câte ori aveți nevoie, fără alte costuri suplimentare.

 

Accesaţi site-ul nostru la secţiunea „ consultaţii de urgenţă la domiciliu” şi descărcaţi formularul de solicitare a abonamentului. Formularul completat, imediat ce a fost transmis la adresa noastră de email, reprezintă solicitarea dumneavoastră de a încheia un abonament privat şi veţi fi contactat pentru a programa primul consult la domiciliu. La această primă vizită, medicul consultă beneficiarii abonamentului şi întocmeşte fişele medicale. De asemenea la această vizită se semnează contractul.

 

Modalitățile de plată a abonamentului au fost dezvoltate folosind tehnologia modernă, pentru a fi cât mai accesibil pentru dumneavoastră pe prima pagină a site-ului.

Deja te simți mai bine, pentru că toata familia ta beneficiază de consult la domiciliu pentru doar 50 LEI/luna.