Buton Panică-Monitorizare de la distanţă

Responsabilitatea socială este cel mai important indicator al valorilor pe care le avem în societatea noastră. Eforturile serviciului nostru de ambulanță sunt concentrate asupra oamenilor din județul Mures, pentru nevoile lor sociale. Lucrăm pentru o calitate a vieții , siguranță socială și sănătate, adresându-ne mai ales persoanelor în vârstă , bolnavilor, infirmilor și a celor cu handicap.

Un sistem de apel de urgență rezidențial este adresat în primul rând persoanelor în vârstă care locuiesc singure, dar și pentru membrii familiei oferă multe avantaje:

  1. vă știți părinții în siguranță și dacă se întâmplă ceva neașteptat,
  2. aveţi siguranța intervenției rapide și că veți fi informat în cel mai scurt timp posibil.

O conexiune telefonică este suficientă, și câțiva pași simpli, pentru ca sistemul de monitorizare sa fie instalat, iar cei dragi dumneavoastră să aibă legătura cu dispeceratul de asistenta operativ.     Monitorizând în permanență informațiile despre utilizatorii sistemului, putem lua decizii rapide pentru o asistență de urgență competentă, alertând Sistemul 112 sau trimițând echipaj propriu, operatorii din call center fiind asistenți medicali instruiți pentru identificarea codurilor de alertare pentru diferitele competențe medicale.

Nu vă bazați pe telefonul de acasă!

O situație de urgență este o urgență pentru noi!

Dacă se ajunge în situații critice telefonul nu mai poate fi folosit , sistemul de monitorizare rezidențial ne alertează și intervenția noastră face ca efectele să nu fie tardive .